ETG Elektrotechniek

Elektrotechniek voor particulieren en bedrijven

ETG elektrotechniek is dé vaste elektrotechnische installateur voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn een modern en dynamisch elektrotechnisch installatie bedrijf dat al sinds 2005 klaar staat voor het bedrijfsleven en de particuliere sector. ETG beschikt over de middelen, capaciteit én vakkennis om alle elektrotechnische klussen vakkundig en professioneel uit te voeren. Van de Nen 1010 /3140 keuring tot domotica voor bedrijven en particulieren, schakel ons in om zeker te zijn van een professionele afhandeling van uw elektrotechnische project.

Wij doen ook veel voor verenigingen van eigenaren (VVE’s). Denk aan het geven van advies, onderhoud en storing service op het gebied van bijvoorbeeld portiekverlichting. Ook vervangen wij oude armaturen voor nieuwe, zo geven wij bijvoorbeeld flats weer een frisse uitstraling en verhogen we het gevoel van veiligheid voor de bewoners.

In een branche die continu in beweging is en zich elke dag verder ontwikkelt is het als specialist van groot belang om deze ontwikkelingen op de voet te volgen. Bij ETG doen wij dat dan ook, wij zijn op de hoogte van de nieuwste innovaties in de branche. We zijn niet alleen op de hoogte maar zorgen ook direct dat wij u, als klant, deze nieuwste systemen en oplossingen kunnen aanbieden.

Naast grote projecten kunnen wij ook gewoon bij u thuis alle elektra regelen. Of u nu alleen een extra stopcontact op een handige plek wil of uw complete installatie wil laten aanpassen/controleren. ETG staat ook voor de particulier klaar.

Overons-ETG

Meer weten over wat er mogelijk is?
Neem eens contact met ETG op.

Bouwen en verbouwen van elektrische installaties voor particulieren en bedrijven

Wij zijn u, onder andere, graag van dienst met ontwerp en realisatie van licht en kracht installaties, netwerk installaties, camera installaties, inbraaksignalering, intercom/videofoon installaties, uitbreiding, onderhoud en renovatie van elektrische installaties, verhelpen van storingen, aanleg en ontwerp van ontruimingsinstallaties, aanleg en (onderhoud) van noodverlichting. Ook voor totaalprojecten kunt u bij ons terecht.
Daartoe werken wij nauw samen met diverse aannemers, installateurs, tegelzetters, stukadoors, timmerlieden, loodgieters, enz… ETG is er voor u om te adviseren en realiseren. Afhankelijk van uw specifieke vraag en de doeleinden van de installatie kunnen wij de perfecte match aanbieden.

Wij kunnen uw elektrische installatie aanpassen om in aanmerking te komen voor de energie-investeringsaftrek. Denk bijvoorbeeld aan het verbouwen naar led-systemen.

Domotica, KNX gebouwbeheersystemen

Gebouwbeheersystemen worden op het gebied van comfort, veiligheid en energiebesparing steeds meer de standaard. Wij zien de vraag naar deze systemen voortdurend toenemen. Van eengezinswoningen tot kantorencomplexen, ETG realiseert meer comfort en veiligheid in combinatie met een lager energieverbruik. Dit is alleen mogelijk met intelligente besturing- en controlesystemen.

Voorheen was dit een zeer complexe ingreep waar een massale bekabeling voor nodig was, dit ging gepaard met hoge kosten en helaas ook een verhoogd risico op brand door de hoeveelheid aan kabels. Het KNX gebouwbeheersysteem lost deze problemen op. Het biedt een open standaard voor gebouwenautomatisering die relatief gemakkelijk toe te passen is op bestaande actuatoren. Door alle componenten met elkaar te verbinden via de KNX-media.

Wat kan ik met domotica?

Bij domotica kunt u denken aan het op afstand aansturen van componenten zoals; zonwering, verwarming, ventilatie, verlichting, airconditioning, persoonlijke alarmering, beveiliging, watercontrole, energiebeheer en energiemeters, telecommunicatie en consumentenelektronica.

De mogelijkheden zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van de verlichting en uw gordijnen. Verlichting zal automatisch gaan branden wanneer u een ruimte binnenkomt, of uw gordijnen gaan automatisch dicht wanneer het begint te schemeren. Het is niet alleen gemakkelijk maar het draagt ook bij aan energiebesparing en uw veiligheid.

Wij vertellen u graag alles over domotica.
Meer weten? neem contact met ons op.

Delen via:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn